ALUFÆLGE

Alufælge i høj kvalitet

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.
Vi tilbyder skarp rådgivning og vejledning, så du med garanti kan køre fra vores værksted med et flot resultat og de helt rigtige alufælge.

Vi forhandler bl.a.:

  • OZ
  • MSW
  • AUTEC
  • AZ
  • BORBET
  • DOTZ
  • DEZENT
  • BORBET

Alufælge til alle lejligheder

Oftest leveres nye biler med sommerfælge fra fabrikken, derfor oplever vi en stor forespørgsel efter vinteralufælge. Det gode ved vinteralufælge er nemlig, at de bedre kan tåle det våde, danske vejr, med sne, slud og salt end traditionelle alufælge. Vinteralufælge er nemlig speciallakeret med f.eks. SRC-lakering og har fået en coating, der gør overfladen modstandsdygtig overfor sol og salt.

Vi monterer både dæk og alufælge i henhold til lovgivningen og vi forhandler også alufælge til campingvogne, elbiler, trailere, autocampere m.m.

Alufælge med garanti

Vi har alufælge fra anerkendte, førende mærker til enhver smag. Vi tilbyder derfor både overfladegaranti og suppleringsgaranti på vores alufælge. Hvis uheldet er ude og dine alufælge fra First Stop bliver beskadiget inden for garantiperioden, kan vi skaffe dig nye, identiske alufælge som erstatning.

Brug for nye alufælge?

Vi er klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige alufælge til dine og din bils behov. Vi står klar med vejledning om, hvordan du bedst vedligeholder og beskytter dine alufælge.
Vi vil meget gerne viser dig nogle af vores flotte alufælge, som du kan se, hvis du kommer ned på vores værksted i Maribo. Vi kan også hjælpe med nye stålfælge.

Find de rette alufælge til din bil

Via vores portal kan du nemt finde din bilmodel og se, hvordan forskellige fælge ser ud på din bil. Værktøjet tilbyder dig mulighed for 360° forhåndsvisning af den pågældende bilmodel med fælgene på. Med blot et klik kan du hurtigt udskifte fælgene på bilen med fælge fra kataloget.

Klik ind og bliv inspireret.

Har du brug for vejledning, er du meget velkommen til at kontakte os hos First Stop Maribo. Vi er specialister i dæk og fælge, og kan også hurtigt finde de alufælge, som passer helt rigtigt til din bil og behov.

Brug for nye alufælge?

Kontakt os, så kigger vi sammen på mulighederne og finder de rette fælge til dig.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker