LANDBRUGSDÆK

Vi har styr på dæk til landbrug

De seneste år er der kommet en række nye teknologier til, som har være skelsættende for udviklingen af dæk til alle former for landbrug. Dækkene er blevet mere specifikke i, hvilke egenskaber de har, og derfor er det vigtigt, at man får valgt de rigtige landbrugsdæk til ens behov.

Hos First Stop Maribo er vi specialister i dæk til landbruget. Tag os gerne med på råd når du skal have nye dæk, så du får de dæk der passer til arbejdet der skal udføres.

Dæk til landbruget

Hos First Stop Maribo yder vi dækservice og forhandler dæk til alle landbrugsmaskiner. Vi forhandler og monterer kendte dækmærker til f.eks. mejetærskere, gyllevogne, landbrugsvogne, traktorer, skovmaskiner og mange flere.

Har du behov for hjul med særlige funktioner?

Tvillingehjul

  • Med et tvillingehjul, monterer vi et ekstra hjul på din traktor, som passer perfekt til de originale dæk i højden. Bredden kan variere. Formålet med tvillingdæk er, at det mindsker jordtrykket.

Sprøjtehjul

  • Sprøjtehjul er smalle dæk, der kan køre i rækkerne mellem afgrøderne. kører gennem de smalle rækker på markerne. Sprøjtehjulene kan justeres i sporvidden, så de passer til rækkerne.

Montering af landbrugsdæk

Det er vigtigt, at det er en uddannet og kvalificeret montør, som står for monteringen eller afmonteringen af landbrugsdækkene til traktorer og andre landbrugsmaskiner. På den måde går du nemlig ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Døgnservice

Vi ved, at tiden og timingen er vigtig i landbruget, hvor uforudsete udfordringer med traktordæk eller andre landbrugsdæk, kan hurtigt blive en grov tidsrøver.

Skulle du være så uheldig at være punkteret ude på marken, så er hjælpen ikke langt væk. First Stop Maribo tilbyder nemlig døgnservice, hvor vi kører ud med vores servicevogn og yder dækservice der, hvor du er.

Du ringer blot til os og så rykker vi ud i alle døgnets timer.

Skal vi der nye dæk på traktoren eller skal de gamle repareres?

Kontakt os allerede i dag.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker