SMÅ HJUL

Udskiftning af små hjul

Det kan være rigtigt irriterende, når dækket på trillebøren er fladt eller hjulet på sækkevognen er blevet mørt. Hvis problemet er mere omfangsrigt end blot at pumpe ny luft i dækket, kan det at finde et nyt dæk og slange blive en tidskrævende udfordring.

Vi tilbyder bl.a. dæk til:

  • Trillebør
  • Plæneklipper
  • El-scooter
  • Sækkevogn

Men har du brug for en anden hjultype, så kontakt os, så finder vi en løsning.

Kan trillebørsdækket ikke mere?

Hos First Stop Maribo er vi specialister i dæk – også de helt små dæk og hjul. Et fladt trillebørsdæk er ikke nødvendigvis lig med et helt nyt hjul. I mange tilfælde kræver det blot en lille lapning eller anden reparation.

Hvis trillebørsdækket eller slangen er for beskadiget og slidt, er det tid til et nyt dæk. Det eneste, vi skal bruge, er dækstørrelsen, men du kan også bare tage det gamle dæk med ind til vores værksted, så skal vi nok finde eller bestille det korrekte reservedæk.

Nye dæk eller hjul til el scooter

Vi hjælper også med at skaffe og reparere hjulene på el scootere. Hvis det er tid til at skifte et punkteret eller slidt dæk, kan det være fordele i at se på de øvrige dæk, så du er sikker på at sikkerheden er i top.
Vi kan skaffe dæk til et stort udvalg af el scooter – oftest fås dækkene i både grå eller sort.

Brug for et nyt lille hjul eller dæk?

Kontakt os allerede i dag.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker