SOMMERDÆK

Husk at få skiftet til sommerdæk

Som bilejer er det dit ansvar at være sikker på, at du kører med de rette dæk – året rundt. Det er en generel anbefaling, at du kører med sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren. Lad First Stop Maribo Dækcenter hjælpe dig med at finde de helt rigtige sommerdæk til dine behov.

Det er altid en god idé at følge anbefalingerne, så du er sikker på, at dine dæk har det bedste greb på vejen afhængigt af årstiden.

Sommerdæk anbefales at blive monteret omkring 1. april, men det hele afhænger af, om temperaturerne er høje nok til, at der ikke er frost og sne på vejene. Temperaturerne bør derfor være over 7 grader døgnet rundt.

Hold øje med dækmønstret

Udover, at du skal være opmærksom på at skifte dine dæk i takt med årstiderne, så skal du også være opmærksom på dækmønstret. Loven foreskriver 1.6 mm dækmønster, men hos First Stop er sikkerheden altid i første række og derfor anbefaler vi faktisk, at du allerede skifter dækket, når der er 3mm tilbage i mønsterdybden på dækket.

Professionelt dækskifte – hvorfor?

Hvorfor er det en god idé at få en professionel til at skifte til dine sommerdæk?
Når vi tager os af dækskiftet på din bil, bruger vi de nyeste maskiner og værktøj, så du er sikret et effektivt dækskifte med korrekt montering og afbalancering.

Derudover ser vi i dag, at alle nyere biler er udstyret med TPMS (Tire Pressure Monitoring System), som skal nulstilles ved dækskifte. Vores store erfaring betyder, at du altid får godt udført professionelt arbejde.

Dækhotel

Hos First Stop Maribo Dækcenter kan vi også opbevarer dine sommerdæk, når de ikke er i brug, på vores moderne dækhotel.

Læs mere om vores dækhotel her.

Er det tid til nye sommerdæk eller professionelt dækskifte?

Kontakt os allerede i dag.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker