OLIESKIFT

Uden olie dur bilen ikke

Din bil bruger olie lige så snart, du sætter motoren i omdrejninger. For at sikre, at din bil altid kører optimalt, skal du huske at give den et olieskift regelmæssigt.

Hos First Stop Maribo Dækcenter giver vi udelukkende din bil kvalitetsolie, som passer korrekt til netop din bils motortype. Det er essentielt at bruge den rigtige kvalitetsolie, da motoren således får de mest optimale betingelser i alle temperaturer.

Med et regelmæssigt olieskift, sørger du for, at din motor er ren og at den udsættes for mindst muligt slid.

Husk olieskift

I dag stiller vores biler flere og flere krav til olien. Elementer som partikelfiltre, katalysatorer og andre systemer, der har til formål at mindske forurening, er også afhængig af olien i den rigtige kvalitet og de rigtige mængder. Hvis der anvendes forkert eller dårlig kvalitet af motorolie, vil systemerne med tiden sode til. Forkert motorolie kan i de værste tilfælde skade systemerne og andre af bilens vitale dele.

Hvis du skal sikre, at din bils smørevne altid er i top, så husk at overholde din bils intervaller for om olieskift.

Olie og oliefilter

I forbindelse med olieskiftet, udskifter vi også oliefiltret. Olien er som sagt af den bedste kvalitet og det samme er filtret. Oliefiltret er nemlig ikke designet til at holde længere end motoroliens intervaller for skift. Hos First Stop Maribo anvender vi kun godkendte reservedele med op til 3 års garanti.

Det er en god idé at skifte motorolien én gang om året eller hver gang du har kørt 15-30.000 km. alt efter, hvad bilen foreskriver. Men for at være sikker på, hvad der er bedst for din bil, anbefaler vi, at du tjekker bilens instruktionsbog, hvor ofte olieskift anbefales.

Er det tid til et olieskift?

Kontakt os allerede i dag.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker