BREMSESERVICE

Kør sikkert med et bremseeftersyn

Gør dig selv og alle andre en tjeneste og få lavet et bremseeftersyn – bare for en sikkerheds skyld. Vejrforholdene i Danmark slider hårdt på dine bremser, hvilket kan medføre, at de virker dårligere, bliver ødelagt eller i værste fald resulterer i bremsesvigt.
Det du kan gøre for at forlænge bremsernes levetid og hele tiden være på forkant, så de virker optimalt, er at få foretaget løbende bremseeftersyn.
Hos First Stop Maribo Dækcenter plejer vi dine bremser ved at skille dem ad, rense, smøre og udskifte ødelagte eller slidte dele. Så kan du altid regne med, at dine bremser virker, når du får brug for dem. Vi bruger kun godkendte reservedele med op til tre års garanti.

Pas på bremserne

Det er ikke altid helt nemt selv at vurdere, hvornår det er tid til at give bremserne en kærlig hånd. Oftest kan du ikke engang se eller høre, hvis bremserne ikke fungere helt optimalt, men i nogle tilfælde kan du selv opdage det, hvis du hører mislyde fra bremserne. I andre tilfælde vil du måske opleve små stød, når du bremser med bilen. I begge tilfælde er det altid en god idé at få bestilt tid til et bremsetjek, så du ikke ender i en situation, hvor bremserne svigter dig.

Vi anbefaler at få bremserne skilt ad, renset og smurt en gang om året, hvis du vil sørge for de løbende bliver vedligeholdt. Men det hele afhænger også af din kørestil, hvor langt du kører og om du bremser hårdt eller blødt.

Rens og smør bremserne

Når man træder på bremsen, bliver metal kørt mod metal, hvilket resulterer i, at der opstår støv, som sætter sig i bremserne. Derfor er det vigtigt at få renset og smurt bremserne – det kan også være en årsag til, at bremsekaliberen kommer til at hænge.

Hvis du f.eks. kører en tur, står ud, mærker på fælgene og bemærker, at én er betydeligt varmere end de andre, så kan det tyde på, at bremsekaliberen ’hænger’.

Skal vi tage et kig på din bils bremser?

Kontakt os allerede i dag.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker