VINTERDÆK

Vinterdæk til alle behov og køretøjer

Er det blevet tid til at skifte til vinterdæk? Så kan du roligt tage fat i os hos First Stop Maribo, så sørger vi for at give din bil et professionelt dækskifte. Så bliver du hurtigt godt kørende på de glatte, våde danske veje.

Vi vil altid anbefale, at du skifter til vinterdæk, når temperaturerne ryger under 7 grader. Vinterdæk har bedre bremseevner end sommerdækket, når termometret viser under 7 grader. Typisk vil det være omkring oktober-november, at du skal skifte til vinterdæk.

Vinterdækkene giver din bil et bedre greb på vejen, men har du haft dine vinterdæk i nogle sæsoner, så huske at tjekke dækmønstret.

Vær også opmærksom på dækkenes alder, da gummiet med tiden bliver hårdere, og dermed forringes egenskaberne efter 5-6 år.

På udkig efter nye vinterdæk?

Hos First Stop Maribo hjælper vi dig med at finde de helt rigtige vinterdæk, som passer til dine kørselsvaner og behov. Det gælder uanset om du har behov for nye vinterdæk med eller uden fælge.

Læs mere om fælge her.

Vi forhandler mange af de kendte mærker, som Bridgestone, Firestone, Michelin m.fl., så når du skal have nye vinterdæk hos os, er du sikret dæk i den højeste kvalitet til gode priser.

Når vi skifter dæk på din bil, gøres det ved hjælp af maskiner og værktøj, så du er sikret et effektivt dækskifte med korrekt montering og afbalancering.

Alle nyere biler er desuden udstyret med TPMS (Tire Pressure Monitoring System), som skal nulstilles ved dækskifte.

På den måde er du sikret en god køreoplevelse og kan opretholde korrekt sikkerhed på vejene.

Dækhotel

Hos First Stop Maribo Dækcenter kan vi også opbevarer dine vinterdæk, når de ikke er i brug, på vores moderne dækhotel.
Læs mere om vores dækhotel her.

Hold øje med dækmønstret

Er dine gamle vinterdæk slidte, bør du overveje at få dem skiftet ud med nye. Loven kræver, at dit dækmønster er 1,6 mm, men vi vil altid anbefale, at dine vinterdæk mindst har et dækmønster på 3 mm. Et dækmønster på 8-9 mm er standard for helt nye vinterdæk. 

Vær opmærksom på, at andre lande kan have andre lovkrav til mønsterdybde. Tag os gerne med på råd, hvis du skal til udlandet. 

Er det tid til nye vinterdæk eller dækskifte?

Kontakt os allerede i dag.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker