DÆK TIL ERHVERV

Dæk til erhverv

Kører din virksomhed på dæk, er du afhængig af, at dækkene er i topkvalitet og at de kan blive skiftet hurtigt, når de punkterer eller går i stykker.

Vi tilbyder montering og afbalanceringen på vores professionelle værksted, men kommer også gerne ud til dig med vores servicevogn.

Vi har bl.a. dæk til:

Dækservice til erhverv

Vi kan levere dæk og fælge til både store og små entreprenørmaskiner.

Truckdæk

  • Gaffeltrucks bruges til mange forskellige formål, hvor der stilles forskellige krav til dækkene.
    F.eks. er der stor forskel på, om dækkene skal bruges til truckkørsel på lager, kombineret kørsel både inde og ude eller udelukkende udekørsel på hårdt og ujævnt underlag.

Lastvognsdæk

  • Igen spiller kørselsformålet og kørselsforholdene en væsentlig rolle for valget af dæk til lastvogne. Det har ikke kun betydning for styrestabiliteten, sikkerheden og vejgreb, men også for lastvognens kørselsøkonomi og dækkets levetid.

Varevogne

  • I forhold til varevogne kan man kigge på, hvor lange/korte afstande kørselsbehovet dækker over, men også hvor tung lasten normalt er. Det er også vigtigt at tage højde for årstiden, hvor både dækmønstret og gummiblandingen er optimeret efter om det f.eks. skal bruge om vinteren eller sommeren.

Entreprenørmaskiner

  • På byggepladser stilles der meget store krav til dækkets konstruktion og dækmønster. Dækkene skal nemlig være i stand til at køre på ujævne underlag med risiko for at køre over skarpe og hårde genstande, som sten, søm eller andre metaldele. Derudover skal dækket have en stærk trækkraft på løs eller mudret underlag, hvilket sikres med det korrekte dækmønster.

Når vi skal finde de rette dæk til dit erhvervskøretøj, tager vi først og fremmest udgangspunkt i kørselsformålet og kørselsforholdene. Den måde dækkene er konstrueret samt gummeblandingen, som er anvendt, er nemlig optimeret efter disse faktorer.

Døgnservice til dækservice

Er uheldet ude på landevejen eller i virksomheden, så der er behov for akut dækservice, tilbyder vi hos First Stop Maribo døgnservice. Du ringer blot og så rykker vi ud alle døgnets 24 timer.

Skal vi levere dækservice til dit erhverv?

Kontakt os allerede i dag.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker