Dækhotel

Forkæl dine dæk på et dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine sommer- og vinterdæk, når det ikke er sæson.
Når du opbevarer dine bildæk under de helt korrekte og optimale forhold, så forlænger du faktisk holdbarheden på dækkene markant.

Femstjernet dækhotel

Slip for bekymringerne og lad os tage os af opbevaring og sæsonskifte af dine egne sommer- og vinterdæk, når det er tid.

Vi sørger for det korrekte dæktryk og tjekker dækmønster, inden vi skifter dækkene. Fordelene er, at du får en meget bedre køreoplevelse, dækkenes holdbarhed forlænges og du bruger mindre brændstof i længden. Vi siger til, når det er tid til at skifte til nye dæk, så du slipper for at bekymre dig om det.

Sådan fungerer det:

  • Vi registrerer dine dæk ved indlevering og du oprettes i vores kundedatabase, så vi altid kan finde frem til dine indleverede dæk og fælge, når du skal have dem udleveret eller monteret.
  • Vi lægger dine dæk ind på vores dækhotel, hvor de bliver opbevaret under optimale og korrekte forhold.
  • Når det er tid til at skifte dækkene, giver du os et kald, og så står vi klar med dækkene til montering på din bil – nemt og hurtigt.

Slip for besværet med at slæbe dækkene frem og tilbage – vi passer godt på dem.

Korrekt opbevaring af dæk

Mange er nok fristet til, at stille deres dæk i et haveskur, garage eller på et loft, men det kan have stor betydning for dækkenes levetid. Særligt i haveskuer og på lofter bliver der utroligt varmt om sommeren og fugtigt om efteråret og vinteren, hvilket ikke er godt for dækkene.

Dækkene skal derfor helst opbevares tørt og køligt i et mørkt rum. Det anbefales som minimum at temperaturen holdes under 25 grader, da de høje temperaturer kan lave forandringer i, samt nedbryde, dækkets materiale.

Skal vi passe godt på dine dæk året rundt?

Så kig forbi værkstedet eller giv os et kald, så finder vi en løsning.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker