LASTVOGNSDÆK

Vi har styr på lastvognsdæk

Vi mener det, når vi siger, at vi har styr på det med dæk – det gælder nemlig også alle former for lastvognsdæk og lastbilsdæk.

Hos First Stop Maribo tilbyder vi et stort udvalg af lastvognsdæk og sørger selvfølgelig for at skifte og afbalancere dækkene med det korrekte udstyr.

Lastvognsdæk

 Uanset om din lastbil kører langturskørsel, regionalkørsel eller primært kører på byggepladser, så er det vigtigt med den rigtige type lastvognsdæk.

Dækkene udsættes for skiftende vejrforhold og en masse forskellige typer underlag, som alt sammen er med til at slide på lastbilens dæk. Vi er klar med den rette rådgivning og forhandler verdenens bedste dækmærker til lastvogne og lastbiler, bl.a.: Michelin, Firestone og Bridgestone.

Dækkene tilbyder vi til en god pris, så du får mest muligt kvalitet for pengene.

Skal vi hjælpe?

Der er fordele ved at vælge First Stop Maribo Dækcenter som dit faste dækservicecenter og dækforhandler.

  • Vi har et stort og bredt udvalg af lastvognsdæk
  • Vi tilbyder døgnservice ved vejstop

Har du spørgsmål eller ønsker du en tilpasset døgnservice-aftale, så er du meget velkommen til at kontakte os. Så finder vi sammen en løsning, der passer til dine og din virksomheds behov.

Døgnservice

Uforudsete vejstop vil altid være en risiko for de fleste virksomheder med chauffører på de danske veje. Det er en voldsom tidsrøver og en kæmpe ulejlighed for både virksomheden og chaufføren.

Derfor tilbyder vi hos First Stop Maribo døgnservice, hvor vi tager hurtig affære, når uheldet er ude. Svigter et dæk, sender vi hurtigt en servicevogn og får skiftet eller repareret dækket. Vi rykker ud i alle døgnets 24 timer.

Har lastbilen brug for nye dæk eller dækservice?

Kontakt os allerede i dag.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker