FIRST STOP MARIBO

Din lokale dæk- & autoservicespecialist

First Stop Maribo

Vi brænder for vores kunder, og for at yde en super service, hver gang du besøger os i vores dækcenter i Maribo.

Vi sørger for, at du kører på de dæk, som passer til netop dine kørselsvaner og biltype. På vores autoværksted og dækcenter betjener vi en bred vifte af kunder, både private, erhverv og en god portion landmænd.

Vi er her for dig

First Stop Maribo (oprindeligt Maribo Dækcenter) har eksisteret siden 1987 og ledes i dag af 2. generation, Bo Nielsen.

Bo er det vi i branchen kalder en ægte gumminørd, når det kommer til dækgummi. Derfor sætter han en store ære i, at vi hos First Stop Maribo altid er opdateret om den nyeste udvikling og produkter inden for dækbranchen. Vi kan derfor kalde os specialister i alt, der omhandler dæk – både stort som småt.
Udover at være et dækcenter, der kan skifte og reparere dine dæk, så laver vi også autoservice, olieskift, bremser og andet mekanisk arbejde på personbiler.

Sikkerhed og god service er vores eksistensgrundlag hos First Stop Maribo, og du får det altid til en fair pris hos. Vores faglærte personale har mange års erfaring i faget, og du kan altid forvente en kompetent service.
Hvis du skal have skiftet dine sommerdæk til vinterdæk, eller omvendt, så kan vi være behjælpelige med dette. De dæk du ikke bruger, skal vi nok opbevarer i vores store dækhotel.

First Stop kæden

Vi er en del af First Stop kæden, som er en af Europas største specialistkæder.
Dette betyder blandt andet, at vi kan tilbyde den bedste rådgivning og kvalitet til en skarp pris.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker