MOTORCYKELDÆK

Motorcykeldæk til alle behov

Hos First Stop tilbyder vi en masse internationalt anerkendte mærker som bl.a. Bridgestone, Michelin og Continental.

Hvis du har svært ved at få overblik over de mange typer af motorcykeldæk og hvad du skal vælge for at imødekomme netop dit behov, så er vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

De rigtige motorcykeldæk

På samme måde som bildæk, så har det stor betydning for sikkerheden på vejen, at du vælger de rigtige motorcykeldæk i høj kvalitet.

Der er flere faktorer, som du skal tage højde for, når du skal have nye dæk til din motorcykel. Der skal bl.a. tages højde for dækkenes vejgreb, rullemodstand og slidbanestyrke. Derudover skal motorcykeldækkene være tilpasset din motorcykel, så du kan kører sikkert på vejene.

Hos First Stop har vi dækspecialister, som er klar til at finde de rette motorcykeldæk, som er godkendt til din motorcykel, herunder krav til loadindeks og hastighedsindeks.

Vi spørger også ind til dine kørselsvaner, da dækkene kan variere afhængigt af, om du kører lange eller korte ture, høj hastighed eller kørsel på snoede veje.

Nye dæk skal køres til

Vidste du, at dine nye motorcykeldæk skal tilkøres? Det er fordi nye dæk kan være glatte i overfladen, hvilket kan skabe risiko for glidning ved hældninger.

Det er forskelligt, hvor mange kilometer der skal til, før dækkene er kørt til, den individuelle producent har som regel en anbefaling.

Slid og skift af motorcykeldæk

Som med almindelige bildæk, er slidbanedybden den bedste indikator for, hvor slidte dækkene er. Det er selvfølgelig tid til at bestille nye dæk, hvis slidbanen er slidt godt og grundigt ned, fordi motorcykeldækkene derfor ikke har det samme greb på vejen.

Det anbefales at motorcykeldæk udskiftes, når slidbanen når 2 mm, hvor minimumsgrænsen er sat til 1 mm.

Er det tid til nye motorcykeldæk?

Kontakt os allerede i dag.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker