Pas på dækkene med korrekt sporing

Hvis du oplever, at din bil trækker til en side, over- eller understyrer eller slider dækkene skævt, så kan det være tid at få lavet en sporing.

Lad First Stop Maribo Dækcenter tage et kig på dit styretøj, så vi kan rette det ind i forhold til fabrikantens anbefalinger.

Hvorfor skal bilen spores?

Oplever du f.eks. at du har svært ved at rette op efter at komme fra et sving eller en kurve, eller føler du, at bilen trækker til den ene side, så er det tid til en sporing af din bil. Der er penge at spare, hvis du sikrer dig, at bilens styretøj altid er korrekt indstillet.
Bilens retningsstabilitet er vigtig, og er den indstillet forkert, resulterer det i, at bilen får nedsatte køreegenskaber. Med en skæv eller ukorrekt sporing bliver der slidt mere på dækkene, du vil opleve et højere brændstofforbrug og en forringet sikkerhed.

Slør i styretøjet

Hvis en bil slider dækkene skævt, kan det i nogle tilfælde være fordi, der er slør i styretøjet. Der kan også være tale om slitage i styre- og bærekugler, og i så fald skal de udskiftes inden sporing.

Derfor begynder vi altid med at tjekke styretøjet, inden vi konkluderer, om bilen skal spores.

Skal vi tage et kig på bilens styretøj?

Kontakt os allerede i dag.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker