SERVICEVOGN

Vi kommer til dig med vores servicevogn

First Stop Maribo er klar til at rykke ud, når du har brug for os. Svigter et dæk, mens du er på farten, så kan vi komme ud med vores servicevogn og yde dækservice på stedet.

Uforudsete vejstop er alle bilisters værste frygt og det er altid en risiko, når vi begiver os ud på de danske veje. Det sker altid, når vi mindst venter det og på et ubelejligt tidspunkt. Hvis du ikke har autohjælp, er det særligt problematisk – men så ringer du blot til First Stop Maribo, vi rykker nemlig ud med vores servicevogn 24/7.

Servicevogn til erhverv og landbrug

First Stop Maribo tilbyder break down service til alle typer biler, lastbiler, traktorer m.m., hvor vi tager hurtig affære, når uheldet er ude. Vi sender en servicevogn ud til dig og sørger for, at du bliver hjulpet videre – i alle døgnets 24 timer.
Det er særligt fordelagtigt, hvis din traktor punkterer ude på marken eller hvis en af dine chauffører er kørt i stå og har brug for akut dækservice for at holde sin tidsplan.

Fleksibel døgnservice

Når uheldet er ude, er vi ikke længere væk end et opkald. Vi rykker ud 24 timer i døgnet. Uanset problemet, skal vi nok sørge for, at du ikke står strandet alene på en landevej midt om natten længere end højst nødvendigt.

Uanset om dækket er punkteret eller ødelagt, så løser vi problemet på stedet eller tager det med tilbage til vores værksted.

Skal vi komme forbi med vores servicevogn?

Kontakt os allerede i dag.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker