DØGNSERVICE

Vi fikser din bil – også uden for åbningstid

Uforudsete vejstop vil altid være en risiko, når vi begiver os ud på de danske veje. I mange tilfælde synes vi næsten, at de sker på de mest upassende tidspunkter på dagen – f.eks. sent om aftenen i regnvejr. Det er en voldsom tidsrøver og en kæmpe ulejlighed, særligt hvis du ikke har autohjælp.

Men bare rolig, hos First Stop Maribo tilbyder vi break down service til alle typer biler, lastbiler, landbrugsmaskiner m.m., hvor vi tager hurtig affære, når uheldet er ude. Vi sender en servicevogn ud til dig og sørger for, at du bliver hjulpet videre – i alle døgnets 24 timer.

Fleksibel døgnservice

Når uheldet er ude, er vi ikke længere væk end et opkald. Vi rykker ud 24 timer i døgnet. Uanset problemet, skal vi nok sørge for, at du ikke står strandet alene på en landevej midt om natten længere end højst nødvendigt.

Er problemet overskueligt, som et punkteret dæk, rykker vi ud med vores servicevogn og skifter dækket på stedet.

Uanset om dækket er punkteret eller ødelagt, så løser vi problemet på stedet eller tager det med tilbage til vores værksted.

Er du kørt i stå?

Kontakt os med det samme

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker