SERVICEEFTERSYN

Serviceeftersyn hos dit lokale autoværksted på Lolland

Når du får lavet serviceeftersyn hos First Stop Maribo, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

For at give din bil de bedste forudsætninger, er det altid en god idé at huske at sende din bil til et regelmæssigt serviceeftersyn. Du sikrer ikke bare, at din bil er sikker at køre i, du sikrer også, at du har en pålidelig bil, som altid starter om morgen. Det er vigtigt at du overholder bilens serviceintervaller.

Hos First Stop Maribo bruger vi kun godkendte reservedele med op til tre års garanti, og vi anvender selvfølgelig det rigtige udstyr og instrumenter til eftersyn og reparationer.

Serviceeftersyn der overholder fabriksgarantien

Har du stadig garanti på din bil, kan vores faglærte mekanikere udføre et serviceeftersyn, der gennemgår punkterne i bilens servicebog. På den måde bevarer du garantien på bilen.

Vi følger altid fabrikanternes anvisninger og kvitterer med et stempel i servicebogen.

Skal vi give din bil et serviceeftersyn, så du bliver godt kørende?

Så kontakt First Stop Maribo Dækcenter – dit lokale autoværksted og dækspecialist.

Serviceeftersyn og autoservice

Når du får lavet serviceeftersyn og autoservice hos First Stop Maribo Dækcenter, så er du godt klædt på til at køre sikkert på vejene året rundt.

Dækhotel

På vores dækhotel opbevarer vi dine dæk, når det ikke er sæson. Opbevaring i optimale forhold forlænger holdbarheden på dækkene.

Alufælge

Hos First Stop Maribo er vi specialister i alufælge og vi har et stort udvalg i høj kvalitet fra førende internationale mærker.

Vi forhandler alle de førende dækmærker